Vizitati Praga fara sa cheltuiti o avere cumparand bilete de avion ieftine online

pragaVacantele reusite sunt cele care se planifica cu mult timp in urma. Daca incepeti cautarile pentru oferte de vacante in diverse destinatii cu cateva luni inainte de plecare puteti sa cumparati pachete turistice mai ieftine si cu mai multe beneficii incluse in pretul initial. De asemenea, puteti sa achizitionati si bilete de avion reduse cu pana la 50% fata de pretul normal, puteti sa va rezervati biletele la orice companie doriti, cea mai rapida si cu serviciile cele mai bune. De exemplu, daca va doriti sa ajungeti la Praga in vara aceasta sau de Pasti puteti cumpara bilete de avion Bucuresti Praga mai ieftine prin Jinfotours.ro, o agentie de turism cu servicii excelente, activa pe piata inca din 1990.

Experienta de peste 25 de ani, personalul calificat si serviciile foarte bine puse la punct recomanda Jinfotours.ro drept cea mai buna optiune pentru o vacanta ieftina si relaxata. Asezat in inima Europei, Praga este un oras care merita vizitat din mai multe motive. Puteti vizita Castelul Praga, Catedrala Sf. Vitus, Potecile Aurite, bisericile Loreto sau Biserica Sf. Nicolae, precum si Orasul Vechi si Orasul Mic. Nu aveti cum sa ratati Cartierul Evreiesc si Manastirea Strahov sau Breznov, dar nici imprejurimile din jurul orasului.

Pentru a achizitiona cele mai ieftine bilete de avion Bucuresti-Praga va trebui sa alegeti perioada si numarul de calatori sau tipul de zbor din formularul special din partea stanga a site-ului oficial al agentiei, bifand si optiunea Include zboruri low cost pentru preturi mai bune la biletele ce urmeaza a fi cumparate. Bilete mai ieftine puteti obtine si daca bifati optiunea Zboruri flexibile, care va permite sa fie afisate biletele din datele selectate cu o marja de trei zile in plus sau in minus. Pentru zboruri directe si mai scurte se va bifa si optiunea zboruri directe. Zborurile catre Praga pot fi verificate imediat dupa generarea rezultatelor cautarii, se pot accesa ofertele a peste 10 companii de zbor de top, preturile afisate fiind deja negociate.

Preturile biletelor pentru ruta Bucuresti-Praga pornesc de la 169 de euro si ajung pana la 263 de euro dus-intors, aveti la dispozitie asistenta 24 din 24 de ore, preturile sunt negociate la nivel de retea HRG, tehnologia moderna optimizeaza procesele ajutandu-va sa economisiti timp si bani. Aflati mai multe despre ofertele de sezon ale agentiei de turism si despre destinatiile de vacanta care merita vizitate anul asta accesand site-ul oficial sau pagina de facebook.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *