Un sejur in Vama inlocuieste cu succes o vacanta petrecuta in orice statiune mai zgomotoasa

cazare-vama-vecheCandva o statiune cautata te tineri pentru ca nu era inca „atinsa” de modernitate si era oarecum mai salbatica decat orice statiune de pe litoral, Vama Veche a devenit astazi unul dintre putinele locuri de la malul marii unde puteti gasi atat linistea de care aveti nevoie, cat si distractia perfecta pentru un concediu unic. In Vama Veche, una dintre cele mai noncoformiste destinatii de vacanta, se poate petrece un intreg sejur intr-un spatiu deosebit, in care libertatea resimtita nu se compara cu cea din alte statiuni renumite.

Pentru turistii care vor sa isi faca concediul aici exista posibilitatea de campare pe plaja, cu cortul, sau de cumparare de bilete la unitati de cazare in Vama Veche, cele mai multe fiind ale particularilor din zona. Desi nu mai este ce era odinioara, din cauza „modernizarii” cu moloz si beton, Vama Veche a ramas in continuare o bijuterie din punctul de vedere al naturii si al posibilitatilor de evadare din cotidian. Celebra plaja de la Vama Veche gazduieste anual concerte de toate felurile, unde vin formatii din toata lumea, evenimente interesante care atrag mii de tineri. Pentru cei care nu vin in Vama doar pentru concentre si vor sa se si plimbe, sa faca o baie in mare, plaja este suficient de lata ca sa ii poata primi pe toti, este intima si salbatica. Din loc in loc puteti intalni pe seara si focuri de tabara facute de „vamaioti”, cei care vin mereu in Vama Veche cu corturile.

Nu aveti cum sa ratati epava de la Vama Veche, simbolul statiunii, hotelurile, putine la numar, sunt completate de vile si pensiuni care permit petrecerea unor zile splendide la malul marii. Un alt avantaj al petrecerii concediului la Vama Veche este legat si de preturile practicate in unitatile de cazare in vama veche, mult mai mici ca in alte statiuni. Restaurantele si terasele din Vama sunt printre cele mai originale, au scaune si mese din lemn, umbrele din stuf, iar turistii sunt ademeneti cu hamsii, mici, pizza, preparate din peste proaspat. Intr-o astfel de atmosfera nu ai cum sa nu te simti bine, asa ca daca aveti ocazia sa mergeti la mare si vreti altceva de la un concediu, alegeti Vama.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *