Uleiul de motor schimbat periodic inseamna si o siguranta mai mare in exploatarea masinii personale

Ai motor care functioneaza corect, ai si baza pe masina si o performanta mult mai buna la drum lung, poate consum mai mic de combustibil si stabilitate mai mare pe portiuni de drum complicate. Un element esential pentru functionarea motorului este uleiul de motor. Uleiul este unul special, poate fi sintetic, are in componenta si substante speciale care ii permit sa isi faca treaba cat mai bine indiferent de tipul motorului pe care e folosit. Recomandat ar fi sa folositi ulei de motor OE full sintetic, cum e si cel de la stoauto, pe care il gasiti usor utilizand codul G052195M4 in motorul de cautare de pe site.

Respectivul ulei are clasa de vascozitate SAR 5W-30, vine intr-un recipient de 5 l, asigura performante superioare, are grija si de sistemul de filtrare. Daca e inlocuit la timp uleiul special pentru motor, avand codul G052195M4 pe site-ul stoauto, va poate feri de accidente, de un motor care va lasa cand va e lumea mai draga, in mijlocul unei zone pustii. De asemenea schimbarea uleiului de motor devine obligatorie si atunci cand apar semne de uzura, impuritati sau o schimbare a culorii sale. Inlocuirea sa e simpla, dureaza cateva minute, verificarea uleiului si starii sale se poate face oricand cu ajutorul instrumentelor speciale aflate la dispozitia oricarui sofer.

Uleiul de motor de calitate se livreaza rapid, il gasiti mereu in bazele de date ale site-urilor specializate, pretul e unul bun mereu. Din cantitatea oferita de producatori puteti sa va asigurati necesarul pe cel putin un an sau mai bine, depinde cum folositi masina si cum se comporta motorul, cum e intretinut. Daca decideti sa il comandati de la stoauto veti avea la dispozitie si consultanta de specialiatate si servicii de calitate, produse originale si uleiuri care se potrivesc perfect la orice tip de motor modern.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *