Sameday, firma de curierat rapid cu servicii complete pentru toate tipurile de clienti

curier-rapidServiciile de curierat rapid s-au dezvoltat foarte mult in ultimii ani. Daca la inceput aveam una, doua firme care ofereau astfel de servicii acum avem foarte multe astfel de firme, serviciile au devenit din ce in ce mai bune si mai complexe, coletele ajung foarte rapid chiar si in afara tarii, iar preturile sunt foarte mici raportat la calitatea serviciilor. Totusi aceasta varietate are si o parte mai putin placuta cel putin pentru clienti. E foarte greu sa alegi un curier rapid pentru ca toti au servicii impecabile si reactioneaza rapid la orice comanda. Ca sa iti usuram alegerea iti dam cateva idei pe care le poti pune in practica atunci cand nu stii ce servicii sa alegi.

In primul rand stai cateva minute si cauta tot ce poti gasi despre firma respectiva, vezi ce se discuta despre ea pe forumuri, vezi ce spun clientii, cum a fost interactiunea cu echipa firmei de curierat rapid. In al doilea rand, analizeaza oferta de preturi si servicii si compara cu ce ai vazut in alte parti. In al treilea rand, discuta direct cu firma de curierat rapid pentru a vedea care sunt punctele in care se poate face distributia. In al patrulea rand nu opta pentru un curier rapid despre care stii ca nu isi face treaba cum trebuie, alege doar cele mai bune servicii chiar daca e si o diferenta mica de pret.

Daca inca nu te-ai decis cu cine vei trimite urmatorul colet poti alege serviciile de calitate de la Sameday. Pe langa livrarea in aceeasi zi la Sameday ai la dispozitie si optiunile de livrare in ziua urmatoare, solutii personalizate si servicii postale diverse, adresate sau neadresate. Sameday Courier este recomandata de livrarea la destinatar in ziua preluarii comenzilor, coletelor, atat la nivel national si local, cat si la nivel international. Pe langa clientii persoane fizice, serviciile Sameday se adreseaza si unitatilor medicale, magazinelor online sau florariilor online, se pot distribui de asemenea pliante si flyere. Orice expeditie este usor de urmarit direct pe site, curierul este chemat rapid prin completarea unui formular online sau apelarea companiei Sameday.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *