Sacii de vidat – solutia ideala pentru pilote si paturi

Primavara se apropie si este momentul sa va ganditi la cele mai bune modalitati pentru a impacheta garderoba de iarna, dar si accesoriile pe care le-ati folosit in casa intregul sezon rece.

Daca ne-am obisnuit deja an de an sa urcam pe raftul de sus al sifonierului toate hainele de iarna, frumos aranjate si oranduite in asa fel incat sa ocupe cat mai putin spatiu, marea provocare vine an de an la capitolul pilote si paturi!

Toate pilotele si paturile din casa… Si sunt minim 3 randuri, daca le includem pe cele pentru adulti si pe cele din camerele copiilor. Le adoram iarna pentru confortul pe care ni-l ofera, insa cand vine primavara ne devin aproape cei mai mari dusmani, iar locul pe care il ocupa in dulapuri este… pur si simplu imens. Si totusi exista o solutie si pentru stocarea pilotelor.

Tot ce trebuie sa faceti este sa gasiti o oferta saci vidat, cu care sa rezolvati intreaga problema legata de volumul pilotelor. Cu sacii de vidat, nu numai ca veti economisi spatiu, insa va veti si proteja pilotele si paturile de praf si de umezeala, si de asemenea de temutii acarieni.

Cel mai indicat ar fi sa spalati pilota sau o duceti la curatat, in functie de indicatiile producatorului si de materialul din care este facuta si abia dupa ce este perfect uscata sa o introduceti in saci vidat pilote. Atentie ca orice gram de umezeala poate face mucegai in sac, si va poate compromite pilota.

Alegeti saci grosi, cu valve brevetate si cu fermoar, nu cu glisiera din plastic, aceasta din urma fiind cea mai nefericita solutie de inchidere pentru saci vidati.Folositi apoi aspiratorul pentru a scoate aerul din sac si ati terminat. Economisiti astfel 75% din spatiul pecare l-ar fi ocupat in mod normal pilotele. Puteti gasi loc pentru ele deasupra sifonierului, sub pat, sau in lada patului, daca aveti un astfel de model de pat. Veti fi linistit pana iarna urmatoare, cand le veti scoate pur si simplu din sac, le veti  scutura si le veti intinde pe pat, gata sa fie din nou folosite.

 

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *