Produse naturiste vs. medicamente de sinteza

Omul modern este invatat sa mearga la medic de fiecare data cand are probleme de sanatate. In privinta tratamentelor primite exista doua variante: ori se recomanda medicamente de sinteza, ori se recomanda produse naturiste.

Medicamentele de sinteza se iau doar cu reteta, sunt destul de scumpe, de multe ori nu au efectele scontate, pot avea si efecte adverse foarte greu de combatut. Pe de alta parte produsele naturiste se pot lua si fara prescriptie medicala, sunt bine tolerate de organism, au actiune prelungita, contin substante deloc periculoase pentru organism, sunt mai concentrate.

Dintre cele doua solutii de tratament cele mai eficiente par a fi cele naturiste, din plante, legume, fructe, pe baza de extracte si de uleiuri. Un produs naturist are efecte adverse limitate, tot ce contine este natural, nu a trecut prin procedee care implica folosirea unor substante complexe, destul de nocive. Marea majoritate a acestor produse naturiste se gaseste si in farmaciile online, fiecare produs are specificatii clare si descrieri detaliate pe site astfel incat fiecare client sa stie ce cumpara. Spre deosebire de produsele naturiste cumparate din farmaciile clasice, cele din online pot fi mai ieftine, se aplica reduceri periodice, sunt promotii in functie de sezon, se pot primi bonusuri. La fiecare comanda online clientii primesc de la puncte bonus la produse cadou, livrarile sunt rapide prin curierat, in cazul in care nu stiu ce sa achizitioneze pentru un anumit tratament consilierii profesionisti pot orienta fiecare client pentru a cumpara doar produsele de care are nevoie in mod real.

Produsele naturiste sunt eficiente si se pot administra tuturor categoriilor de varsta, evident, cu precautii si fara depasirea dozei recomandate de producatori. Fiecare produs este testat si controlat inainte de a fi scos pe piata, produsele naturiste se gasesc intr-o multitudine de forme de prezentare, producatorii straduindu-se sa le ofere clientilor doar medicamente naturiste de cea mai buna calitate.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *