Mi-am asigurat casa cea noua cu ajutorul unor interfoane audio si audiovideo de calitate

interfoane-electraDe cand am reusit sa-mi fac o casa ma tot gandesc cum sa ma pun la adapost de hoti si persoane rau intentionate. Variantele nu sunt prea multe si inclus interfoane Electra, o usa mai solida la intrare si o poarta de calitate cu multi senzori, cat mai multi. Dintre toate cea mai ieftina si mai eficienta pare sa fie montarea de interfoane Electra. Cel putin din ce am vazut pe site-ul lor ElectraInstal este o firma serioasa care are atat interfoane audio, cat si unele audio video, din materiale de calitate, rezistente la socuri si la variatii de temperatura si umiditate, usor de folosit si de montat.

Avantajele unui interfon smart sunt date de calitatea sunetului si a imaginii, de interfata de operare si interactiune cu dispozitivul foarte interesant conceputa, de functiile speciale detinute de fiecare interfon, dar si de un pret foarte bun in raport cu ceea ce stie sa faca fiecare model. La ElectraInstal am gasit si dispozitive de acces si accesorii pentru interfoane Electra, dar si accesorii TAG si cartele optice pentru interfoane audio sau interfon smart. Modelele de interfon propuse de ElectraInstal pot fi wireless, montarea lor este asigurata de o echipa de specialisti, reparatiile in garantie si post-garantie se realizeaza contra unui pret pentru orice buzunar sau gratuit. Tastaturile sunt cu touchscreen, se pot monta si interfoane audio video si audio, in functie de necesitati, conectarea este foarte usora, acestea pot inregistra si supraveghea, monitoriza anumite zone audio si video, in functie de model. Ce mi-a placut la ElectraInstal a fost ca am putut sti cam cat costa interfonul dorit datorita unui Calculator pret interfoane si videointerfoane, care va lua in considerare si costuri suplimentare si costurile estimative.

A fost suficient sa completez campurile pentru judet, tip interfon, numar de etaje sau apartamente, prezenta amortizorului si a montarii la usa din spate. Odata cu pretul am primit si informatii despre garanatie, modalitati de plata si durata instalarii echipamentelor. Se pot solicita si tag-uri de proximitate si chei suplimentare la finalul interogarii. Comanda a ajuns foarte repede, plata a fost facuta fara probleme online, specialistii de acolo m-au ajutat in alegerea interfonului audio si audiovideo dorit, mi s-a facut si proba si totul functioneaza perfect pana in ziua de astazi.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *