Mai bine fara riscuri

rcaAm o viata zbuciumata. Nu pot sa stau locului si pentru ca nu pot sa stau locului trebuie sa am un job care sa ma tina in priza toata ziua. Am ales sa fiu reprezentant tehnic aparatura medicala pentru o firma foarte mare. Ceea ce nu mi-a placut cand am luat jobul a fost faptul ca mi se cerea sa vin cu propriul autoturism. Zis si facut mi-am zis dupa ce am aflat de la un prieten care lucreaza acolo ca aceasta este o masura temporara, dupa care vor investi in mine ca om si imi vor oferi o o masina de serviciu.

Si pentru ca am ales sa merg cu batrana mea Alfa Romeo si este nevoie sa o plimb prin toata tara deocamdata de la o zi la alta, si uneori sa o si scot din tara a trebuit sa caut cumva sa fac si asigurarea de curand. Am cautat rca ieftin pentru ca deocamdata banii sunt cam putini si sunt tare stramtorata. Uite asa am gasit cea mai buna oferta pe romasig.ro. Nu ma astept sa am probleme cu masina, caci este mereu in stare buna de functionare si ma laud ca si eu ma pricep destul de bine la a o depana, atunci cand este nevoie insa oricine are nevoie de un rca ieftin atunci cand calatoreste destul de mult cu masina si nu numai. Pentru ca in definitiv iti cresc sansele de a avea un accident.

Mie nu mi-e teama ca s-ar putea intampla ceva din cauza mea. Mi-este teama insa de toti nebunii pe care ii vad pe strazi in fiecare zi, si mi-e teama ca unul dintre ei ar putea sa faca o boacana cand mi s-o termina norocul si atunci sa te tii. Mai bine fara riscuri si cu un RCA decat fara si stand in tensiune.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *