Livingul tau poate fi mai elegant daca iti cumperi coltare living extensibile

coltare-livingIn materie de decoratiuni interioare fiecare se pricepe in felul sau sa aranjeze obiectele intr-un spatiu dat. Unora dintre noi ne iese un design mai futurist, altora nu prea ne reuseste nimic. In camerele mari stim ca putem sa punem obiecte e mobilier mai impunatoare, ca de exemplu un coltar extensibil de pe Unican.ro, in camerele mai mici putem sa asezam mobilier care se intinde pe verticala si nu pe orizontala. Pentru o supraferie mai mare putem cumpara coltare extensibile, care ocupa cu pana la 20% mai putin spatiu decat o canapea obisnuita, minimaliste si moderne, cu un design care se potriveste perfect oricarui living.

In privinta coltare extensibile de pe unican.ro, acestea sunt realizate din piele de calitate, sunt rezistente, usor de intretinut, se pot sterge foarte usor, sunt confortabile si au un aspect estetic deosebit. Coltarele pot avea si imprimeuri si culori indraznete, pot sa faca sufrageria mai eleganta, se pot pozitiona oriunde in spatiul dat, sunt utile si flexibile. Pe coltare living pot sta mai multe persoane decat pe o canapea normala, se pot transforma in pat sau fotoliu individual, se asorteaza usor cu un covor textil si o masuta de cafea pe rotile. Pentru cele mai bune si mai ieftine coltare living apelati cu incredere la firma de mobila la comanda Unican. Unican produce si instaleaza coltare sufragerie personalizate in functie de dorintele clientilor, respecta standardele internationale de calitate in privinta productiei, materialele si accesoriile sunt de la firme cu experienta pe piata de profil. De asemenea, in procesul de productie coltare sufragerie sunt folosite doar cele mai noi tehnologii, aparatura moderna si eficienta. Toate utilajele cu ajutorul carora se realizeaza coltare extensibile ieftine de calitate au o productivitate mare, exista software specializat de proiectare mobilier 3D.

Personalul care opereaza aceste masini pentru creare coltare extensibile ieftine este calificat, specializat in design, fiecare piesa de mobilier iesita din mana lor fiind o adevarata opera de arta. Aflati mai multe despre coltare extensibile pret si depre cele mai noi modele de coltare pentru living de pe site-ul oficial unican.ro, acolo unde puteti descoperi si cele mai noi articole din oferta de coltare extensibile pret.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *