Hidroizolatia se realizeaza mai eficient cu materiale constructie produse de firme de top

materiale-de-constructieFacturile prea mari la energie electrica si pierderile de caldura i-au determinat pe multi sa isi izoleze locuintele. Hidroizolatia este o metoda sigura prin care se elimina posibilitatea infiltrarii apei in structura unor anumite materiale constructie, nu este asa de scumpa, materialele necesare se gasesc peste tot, rezista foarte bine la schimbarile climatice, nu necesita ingrijire speciala, se preteaza pentru orice tip de locuinta. Cel mai utilizat material pentru hidroizolatii este membrana poliuretanica, aceasta permitand stratului peste care e aplicata sa respire fara probleme si sa nu retina umiditatea.

De ce este atat de buna membrana poliuretanica? Pentru ca si-a castigat un loc fruntas in topul materiale constructie de calitate, cu rezistenta foarte mare, elasticitate superioara creata de rasinile poliuretanice. Aplicarea ei e simpla, cu trafaletul sau pensula, se usuca repede, sub actiunea umiditatii din aer. Este perfecta pentru beton, mortar, otel, gips sau tigla, se foloseste in cazul teraselor, eliminandu-se astfel straturile aditionale de protectie si cresterea rezistentei la trafic. Dar foarte bine puteti hidroizola cu acest material si balcoane, acoperisuri, parcari auto, cazane. Solventul din interiorul membranei poliuretanice va scuteste de adaugarea de diluant, straturile de aplicare sunt egale gratie rasinilor din compozitie, aplicarea sa nu dureaza mult.

Disponibila la preturi convenabile, membrana pentru hidroizolatii este obtinuta din poliuretan, un material ce permite obtinerea rapida a unei membrane elastice, rezistente ani la rand pe suportul aplicat. Nu exista rosturi si imbinari, se aplica prin pulverizare, forma lichida, adera foarte bine pe orice mateirale folosite in constructii si industrie, rezista bine la uleiuri minerale, de exemplu, la substante chimice puternice. In plus, poliuretanul rezista si la socuri termice, procesele de obtinere ale acestuia nu sunt complicate, se gaseste peste tot, in online, cu reduceri semnificative aplicate preturilor de raft.

Pentru oferte complete si sfaturi privind achizitia de materiale pentru hidroizolatii va puteti adresa cu incredere magazinului online depozit-online, locul in care beneficiati in aceasta perioada de discounturi de pana la 500 lei.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *