Formatizarea pieselor de prelucrat e acum mai simpla cu un circular de formatizat de la holz-maschinen

ferastrau-de-formatizatLemnul este un material din care se pot obtine lucruri minunate daca ai cu ce sa-l prelucrezi corect si ai putina imaginatie. Una dintre operatiile importante care pot imprima lemnului o forma cat mai aproape de cea dorita este formatizarea. Formatizarea presupune prelucrarea prin aschiere la format, cu dimensiuni finale, poate fi simpla (cantitati drepte sau curbe), executata prin taiere cu discuri circulare sau prin frezare sau formatizare-profilare canturi, cand intai se taie cu fierastrau circular, apoi se profileaza prin frezare.

Fiind o operatiune care necesita foarte multa precizie si atentie la detalii, in fabricile de mobila exista masinarii si unelte speciale pentru aceasta operatiune. La holz-maschinen, magazin online cu o gama diversa de utilaje si masinii prelucrare puteti gasi tot ce aveti nevoie pentru formatizarea corecta a elementelor din lemn. Astfel, in oferta curenta sunt incluse masini combinate circular de formatizat si freza, cu panza inclinabila, unitate incizoare, care poate taia inaltimi de pana la 100 mm, motoarele puternice asigurand o performanta excelenta indiferent cate elemente sunt prelucrate intr-un timp dat. Se prelucreaza foarte usor piese supradimensionate, panouri din semifrabricate, viteza de rotatie a axului frezor poate fi vazuta pe afisajul cu LED, unitatea de taiere a masinii combinate circular de formatizat si freza este usor inclinabila pana la -45 grade, nu exista vibratii in timpul lucrului, piesele se manipuleaza foarte usor cu ajutorul mesei culisante cu role. La fel de bine puteti executa operatiuni de formatizare si cu ferastrau circular de formatizat, cu lungimi de taiere de pana la 3200 mm, inaltimile de taiere ajung pana la 100 mm, unitatea incizoare asigura procesari line ale pieselor de lucru.

Panza de 315 mm poate fi utilizata cand unitatea incizoare s-a montat, masa culisanta cu role garanteaza o deplasare rapida a pieselor de prelucrat, motorul de antrenare puternic permite taierea exacta si rapida a elementelor prelucrate. Mesele extensie si cele de lucru permit latim de taiere de pana la 1200 mm, vibratiile nu exista nici in acest caz, constructia ferastraului fiind solida si rezistenta la orice fel de prelucrare.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *