Demonstreaza-ti nevinovatia in caz de accident cu ajutorul unor camere auto performante

camera-autoIn general, folosim camere de supraveghere pentru diverse obiective, pentru sediile unei firme, pentru casa, zona din jurul casei noastre sau pentru interior. Totusi aceste spatii exterioare sau interioare nu sunt singurele unde aveti nevoie de protectie si siguranta. Alt loc unde ar fi bine sa aveti camere video auto super misto este in masina. Desi in interiorul masinii personale oricine se simte in siguranta sunt si momente in care o astfel de camera auto poate face diferenta intre o situatie neplacuta si una in favoarea soferului.

Camerele auto cresc siguranta in trafic, soferii au mai mare incredere in ei, in caz de agresiune sau accident se poate dovedi cine are dreptate si cine nu, martorul electronic, camere auto, inregistrand tot ce se intampla cu soferul si cu masina, din interior. Dispozitiv modern si foarte sofisticat, camera auto poate inregistra usor tamponarile, soferii violenti care incearca sa va agreseze, neregulile masinilor din fata camerei, abuzuri ale politistilor. Tot ce capteaza camera auto poate fi utilizat ca proba in instanta, inregistrarile sunt facute la calitati inalte, rezolutia este buna, astfel ca orice detaliu va ajunge pe masa judecatorului. In timpul liber, camerele auto se pot transforma in aparate video portabile, pe care le puteti folosi fara nicio problema in vacante sau in timpul activitatilor in aer liber. Unele modele au si senzor de miscare, pot filma si noapte, au infrarosu, rezolutii mari de filmare, calitatea foarte buna a capturilor garantand obtinerea de probe incontestabile. La supermisto.ro, magazin online cu gadget-uri de ultima generatie la preturi mici, puteti gasi camera auto full hd cu pornire automata si inregistrare continua, alimentarea se face de la bricheta masinii, inregistrarile vechi sunt inlocuite periodic de cele noi.

Unghiul de inregistrare al camerelor vandute de supermisto.ro este suficient de mare ca sa puteti inregistra tot ce se intampla pe trotuar sau pe sensul opus. Va puteti cumpara si camere care au si ecran LCD, functie Play, ecran rabatabil, pot filma HD si Full HD, inregistrarea are loc la calitate foarte inalta, astfel ca toate detaliile se pot vedea si pot fi utilizate pentru a demonstra adevarul celor spuse sau celor intamplate in preajma camerei. Pentru toate camerele cumparate se primeste factura si garantie originala, toate produsele sunt noi, livrare e gratuita in tara pentru comenzi ce depasesc o anumita valoare, coletul se verifica la primire, returul e posibil in 30 de zile.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *