Curatenia de iarna este de acum mult mai simpla cu un aspirator robot profesional

aspirator-robotSa mentii curatenia intr-o locuinta este mai greu decat pare. Locuri in care nu prea poti sa ajungi, minute bune pierdute cu spalatul si maturatul prin toate camerele, calitatea nu prea buna a „ustensilelor” folosite, toate pot contribui la reluarea actiunii de curatenie iar si iar.

Pentru gospodinele care vor sa se uite la o telenovela buna sau la un film, ori pur si simplu sa iasa la o plimbare cu micutii si cand se intorc sa gaseasca curatenie in casa s-a inventat aspiratorul inteligent. Un aspirator robot asa cum mai este el cunoscut este mai mult decat un simplu aspirator, are foarte multi senzori si accesorii care pot fi folosite la tot felul de operatiuni de curatare si igienizare a spatiilor. Cea mai importanta caracteristica a aspiratoarelor robot tine de flexibilitate si mobilitate.

Aspiratoarele moderne pot face curatenie singure, pot fi programate sa inceapa curatenia la anumite ore, se pot misca prin camere evitand obstacolele, unele pot „mapa” camera si realiza o harta 3D pentru a se descurca mai usor. Consumul redus de energie, reincarcarea rapida, functiile suplimentare, numarul mare de modele si designul deosebit recomanda un aspirator robot si il plaseaza pe primul loc in topul celor mai utile metode de obtinere a unei curatenii perfecte.

Problema sacului care se umplea de praf si trebuia golit manual este rezolvata in cazul aspiratoarelor robot, golirea rezervorului de praf se realizeaza automat. Unele modele au si mop incorporat pentru curatenie totala, periile speciale sunt schimbate in functie de suprafata pe care ajunge aspiratorul.

Designul subtire ii permite sa se strecoare chiar si prin cele mai inguste zone din locuinta dvs. Covoarele vor arata ca noi si nu vor mai avea zone in care firele sunt incalcite, mai ales la cele cu fir lung, periile laterale si curatarea zonelor mai greu accesibile sunt alte doua caracteristici ale aspiratoarelor robot. In functie de tipul ales puteti avea si telecomanda pentru control total asupra aparatului, cele mai bune preturi le gasiti la Roboutique, magazinul online cu produse originale pentru curatenie.

Aspiratoarele robot din oferta curenta de la Roboutique au garantie oferita de producator, sunt foarte performante, se pot utiliza ani intregi fara probleme, rezista la uzura si au functii avansate care garanteaza o curatenie ca la carte in toata locuinta, fara pic de efort.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *