Cele mai bune remedii pentru insomnii

insomniiAm avut la prima sarcina o etapa, mai scurta ce-i drept, plina de insomnii. Ma trezeam noaptea pe la 1 si nu mai reuseam sa adorm cam o ora, maxim doua insa acum insomnia mea a luat-o razna. sunt la a doua sarcina si ma tem ca dorm prea putin si am incercat tot felul de metode de a nu ma sari patru ore de somn din noapte.

Intr-o noapte de exemplu ma gandeam la faza cu oile. am inceput sa le numar de la dreapta la stanga dar nu a mers. am pierdut sirul lor si din pacate gandul mi-a zburat la o geanta mishto galbena, vazuta in Mall pe care o asortam in capul meu cu o pereche de pantofi traznet, la fel de galbeni si o rochie verde turcoaz. Ei, n-a mers nici asta si iata ca am inceput apoi sa numar oile invers deci la stanga la dreapta. si, poc, minune, m-am trezit a doua zi. Deci o metoda buna este cea a numaratului oilor, insa daca nu merge intr-o directie incearca in cealalta directie, cred ca tine de creierul fiecaruia. si asa mi-am rezolvat si eu marea dilema, cea cu numaratul oilor, avand in vedere ca de mult imi pun problema asta. ]
Metoda numarul unu deci, trebuie sa o incercati.

O alta metoda este cea a shopingurilor imaginare. De multe ori merg la cumparaturi imaginare si imi asortez hainele in asa fel incat nici mie nu imi vine sa cred ca cool sunt si ce noi tipare de moda creez. Metoda asta insa da gres uneori deoarece ma intristez ca nu pot sa transform visul in realitate si ma loveste brusc o durere… Cea financiara!

O alta metoda de a inlatura insomnia este reprezenatata de un pahar cu lapte cald si miere. Va garentez ca veti dormi ca niste prunci. asta chiar nu da gres si cu siguranta vi se va parea tuturor gustoasa. acelasi lucru il puteti incerca si cu o cana de ceai de tei cu miere de albine si o picatura de valeriana. Doar ca aici veti cadea intr-un somn mai adanc si e posibil sa nu mai auziti bebelusa cand scanceste dupa apa.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *