Amintirile se pastreaza mai bine intr-o fotocarte personalizata

Pe masura ce trece timpul adunam tot mai multe amintiri sub forma de poze, de filmulete. La un moment dat trebuie sa le aranjam intr-un album foto sau intr-unul digital, stocat in Cloud poate, pentru a ne reintoarce la fotografii cand ne e dor de clipele traite in trecut. Albumele foto pot sa se deterioreze in timp, pozele ingalbenesc, se pot strica daca nu sunt tinute in conditii proprii, siguranta lor nu este garantata mai ales daca avem albume de calitate slaba. In locul lor putem folosi foarte bine o fotocarte. Fotocartea seamna cu o revista de calitate, foile sunt foarte usor de rasfoit, se poate personaliza orice element al sau, inclusiv coperta.

Intr-o fotocarte se pot pastra amintirile in siguranta, incap mai multe fotografii, dimensiunile pot fi personalizate si ele, la nevoie se pot oferi si drept cadou, pastrarea amintirilor in fotocarti este si foarte practica. Spre deosebire de albumele foto clasice fotocartile au in compozitie materiale profesionale, rezistente, tehnicile de imprimare sunt mult mai bune, coperta de la fotocarti este ceva mai groasa si foarte simplu de personalizat. In functie de modelul de albume fotocart ales puteti avea imagini de fundal pe doua pagini, deschideri exact ca in reviste, paginile permit pozitionarea mai mult fotografii.  Unele albume fotocart personalizate au imagini imprimate pe hartie cretata sau chiar fotografica, imprimarea lor este total digitala si foarte rapida, numarul de pagini ajunge si la 120 sau chiar e mai mare.

Celebook poate oferi astfel de fotocarti de calitate printate rapid si folosind materiale de calitate, livrarea lor este gratuita, in numai 10-14 zile, din ziua plasarii comenzilor prin editorul online. Pe site-ul oficial aveti la dispozitie si un editor pentru personalizarea fotocartii, la cerere se pot rasfoi si fotocarti deja printate pentru a vedea in realitate cum arata produsul dorit. Fotocartile de la Celebook sunt rezistente, se pot pastra fara probleme in biblioteca, au o cromatica diversa, adaptata tipului de fotocarte dorit, consultantii firmei va pot ajuta a alegeti un model standard sau personalizat la un pret cat mai bun. Cu fotocartile de la Celebook amintirile se vor pastra in siguranta pentru mai mult timp, se pot comanda rapid oricate bucati, in permanenta sunt si promotii pe site si reduceri pentru comenzile mai mari.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *