ALEGETI CELE MAI REZISTENTE FLORI PENTRU A VA BUCURA INTENS DE FRUMUSETEA LOR

Plantele de gradina sunt supuse la o multitudine de factori climaterici de-a lungul sezonului cald, cand ar trebui sa fie in plina dezvoltare. Adeseori acestea sunt afectate de seceta, sau umiditate excesiva, precum si boli sau insecte care le intarzie sau chiar le stagneaza cresterea. In aceste cazuri, doar unele reusesc sa reziste si sa-si continue perioada de vegetatie, spre marea noastra bucurie.

Daca sunteti o iubitoare de flori si vreti sa va bucurati cat mai mult timp de splendoarea acestora, alegeti sa plantati speciile cele mai rezistente de flori de gradina.Acestea se adapteaza cu usurinta la orice climat si se dezvolta foarte bine. Cultivati-le cu incredere si bucurati-va de frumusetea lor.

* carciumareasa

Aceasta flore se adapteaza cu usurinta oricarui climat si se dezvolta foarte bine atat pe soare cat si pe ploaie. Daca nu ati stiut pana acum, este bine sa plantati aceste flori precum carciumareasa sau calendula in apropierea rasadurilor de gradina pentru a le atrage atentia asupra daunatorilor de tot felul precum insecte sau melci.

*nalbele de gradina

Daca se intampla sa locuiti in apropierea unei paduri sau doar va petreceti un weekend intr-o cabana amplasata la marginea unei paduri, si va temeti de invazia unor animale in cautare de hrana, acum nu mai aveti motive de ingrijorare. Curios dar adevarat este faptul ca iepurii fug de prezenta unor flori precum calendula, crizanteme, caldarusa, barba imparatului, nalbe de gradina, zorele, iris si verbena, in timp ce caprioarele stau la distanta de begonii, levantica, salvie sau margareta . Asadar florile u sunt doar frumoase ci si folositoare in multe cazuri.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *